0894 304 006 / office@novtelefon.com

Sony Xperia XZ Premium G8141 Dual

Sony Xperia XZ Premium G8141 Dual

1130.00 лв
1130.00 лв
1200.00 лв 1130.00 лв
Направете бърза поръчка:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

 Производител: Sony 
Модел: Xperia XZ Premium G8141 


Описание: 

Всичко става „Уау“ 

Xperia™ XZ Premium разполага с новата Motion Eye™ – камера толкова добра, че улавя движения, които човешкото око не може да види. А със своя хармоничен дизайн, зашеметяващ 4K HDR дисплей и интелигентни функции, това е нашият най-революционен смартфон до момента. 

Уловете един нов свят на невидими за окото движения 

Камерата Motion Eye™ със суперзабавен каданс записва видео със скорост от 960 кадъра в секунда за четири пъти по-бавно изпълнение от всеки друг смартфон.1 Предсказването на заснемане изпреварва действието с една стъпка, тъй като започва да буферира изображенията дори преди да натиснете бутона. 

Насладете се на невероятни изображения дори когато снимате при слаба светлина 

С технология, базирана на ноу-хау от нашите известни фотоапарати Cyber-shot™, Xperia XZ Premium предоставя невероятно качество на изображенията дори при слаба светлина. За по-ясни и резки изображения новият сензор Exmor™ RS for mobile разполага с по-големи пиксели и иновативния обектив G Lens. 

Първият смартфон в света с 4K HDR дисплей 

За пръв път в смартфон – Xperia XZ Premium разполага с 4K HDR дисплей, включващ същата технология, използвана в телевизорите Bravia от Sony. Позволява ви да гледате най-новото 4K HDR съдържание за уникално визуално изживяване със зашеметяващи цветове, яснота и контраст. 

Всичко приляга идеално 

Изчистени плавни линии. Зашеметяващи стъклени повърхности. Xperia XZ Premium е колкото елегантен, толкова и ергономичен със своя бляскав външен вид, който приляга идеално на иновативните технологии вътре в него. Едно наистина хармонично изживяване. 

Създаден да издържа на напръскване, разливане и неочаквани дъждове 

Дъждът е едно нещо по-малко, за което да се притеснявате, докато сте навън с Xperia XZ Premium. Водоустойчив4, прахоустойчив и подсилен с издръжливото стъкло Corning® Gorilla® Glass 5 – защитен на практика от всичко. 

Задава стандартите при звука на смартфоните 

Първоначално създаден за нашите първокласни аудио продукти, аудиото с висока честота на дискретизация запазва детайлността и яснотата на музиката, така че да можете да чуете записите, както изпълнителят е искал. 

Най-мощният процесор при мобилните продукти на Sony 

Супербързо преглеждане на мрежата, безпроблемен гейминг, поточно предаване на видео без забавяния и впечатляваща възможност за едновременно изпълнение на няколко задачи – всичко се случва със скоростта на светлината с новия процесор Qualcomm® Snapdragon™ 835. А със скорост на изтегляне до 1 Gbps5 няма какво да ви спре. 

Смартфонът, който не спира да учи 

Xperia XZ Premium се учи от вас – колкото повече го използвате, толкова повече се адаптира към вашия начин на живот. От проследяване на нивото на батерията до предусещане на любимите ви функции – той е помощникът, който е винаги на разположение. 

Продукт известен още и като Xperia XZ Premium G 8141, XperiaXZPremiumG8141 

Подобни продукти
Sony Xperia Go Sony Xperia Go
350.00лв. 310.00лв.
Sony Xperia T3 D5103 Sony Xperia T3 D5103
460.00лв. 420.00лв.
Sony Xperia Z2 D6503 Sony Xperia Z2 D6503
619.00лв. 569.00лв.
Уеб дизайн
Elegance.bg