0894 304 006 / office@novtelefon.com

Samsung Gear S3 Frontier R760

Samsung Gear S3 Frontier R760

650.00 лв
700.00 лв 650.00 лв
Направете бърза поръчка:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

 Описание: 

Gear S3 осигурява външен вид и усещане на наистина първокласен часовник; завъртате пръстена и получавате смарт часовник, чиито усъвършенствани функции обогатяват живота ви – от вградения GPS и високоговорител до директен достъп до всички необходими приложения. С него можете да прекарвате цели дни, без да ви е необходим телефон или повторно зареждане. С Gear S3 Frontier усещате, че сте свободни. 


Привлекателен външен вид, изключителна  производителност 

Носете Gear S3 Frontier и водете активен начин на живот на открито. Той може да осигурява външен вид и усещане на първокласен часовник, но е достатъчно способен, за да поддържа пионерския ви дух. А с усъвършенстваните характеристики, вградени директно в конструкцията му, от пръстена и стъклото до бутона, Gear S3 Frontier може да се използва лесно и без усилия. 

Дръжте циферблата на часовника си винаги включен 

Always On  Display (Винаги на показ) придава на 1,3-инчовия дисплей Super AMOLED на Gear S3 Frontier вида на истински часовник. За да промените външния вид на вашия Gear S3, просто сменете циферблата на часовника. С 15 предварително заредени дизайна и още много други, предлагани в магазина Gear App Store, наистина имате голям избор. Всеки циферблат се предлага със съответна версия на Always On  Display (Винаги на показ). 

Завъртете пръстена 

Отговаряйте на телефонни повиквания или ги отхвърляйте, изключвайте аларми, управлявайте силата на звука и нивата на яркост на дисплея. Разглеждайте приложения и имейли. Необходимо е просто да завъртите пръстена. 

Сменяйте каишките, за да промените вида му 

Облечете се изискано, неофициално или с най-доброто с каишка по ваш избор. И тъй като Gear S3 е съвместим със стандартните 22-милиметрови каишки, няма да страдате от липса на избор. 


Повиквания от китката ви 

Вземете своя Gear S3 и освободете ръцете си от мобилния телефон. Gear S3 има вграден високоговорител, който ви дава възможност да извършвате или приемате повиквания директно от устройството. Можете също така, да проверявате гласовите си съобщения и да чувате настроените аларми. 

Свобода с вградения GPS 

Излезте да тичате, да играете голф или на пътешествие с велосипеда. Посредством вградения GPS получавате оптимизирани туристически маршрути, виждате разстоянието до следващата дупка на игрището и намирате най-добрите места за хранене наоколо. Телефонът ви може да си остане вкъщи или в раницата. 

Активно свързване 

От бягането до катеренето по планините – Gear S3 събира данни за вашата активност и ви помага да не се отклонявате от правилния път. Освен това ви предупреждава за промени в атмосферното налягане, за да следите промените във времето. 

Песни, за да сте в ритъм 

Сложете си Bluetooth слушалките и слушайте любимите си песни или правете стрийминг на плейлистата си. Продължавайте с тренировките, разведрете пътуването си. Gear S3 има 4 GB вътрешна памет, така че можете да носите музиката със себе си, без да ви тежи телефонът. 


Дни без зареждане 

С Gear S3 може да минат до четири дни, преди да се наложи да го заредите. Батерията му издържа толкова дълго. 

Издръжлив на вода и прах 

Носете Gear S3 при всякакви атмосферни условия, на всякакви места. Той е сертифициран по IP68, така че може да издържа на прах и мръсотия, както и да бъде до 1,5 метра дълбочина или до 30 минути под вода. 

*Не е подходящ за плуване или гмуркане. 

Уведомете лицата за контакт при спешни ситуации 

Трябва само да натиснете три пъти бутона „Начало“. Можете незабавно да изпратите данни за местоположението си на предварително определени и избрани от вас хора, които след това ще могат да проследят къде се намирате в реално време. Освен това ще бъде изпратено известие на охранителна фирма, за която имате абонамент. Продукт известен още и като Gear S 3 Frontier R 760, GearS3FrontierR760, Gear S3 Frontier R 760 

Подобни продукти
Samsung Galaxy Gear Fit SM-R350 Samsung Galaxy Gear Fit SM-R350
240.00лв. 190.00лв.
Samsung Smartwatch Galaxy Gear SM-V700 Samsung Smartwatch Galaxy Gear SM-V700
330.00лв. 290.00лв.
Samsung Galaxy Gear 2 SM-R380 Samsung Galaxy Gear 2 SM-R380
500.00лв. 470.00лв.
Уеб дизайн
Elegance.bg