0894 304 006 / office@novtelefon.com

Samsung Gear S3 Classic R770

Samsung Gear S3 Classic R770

650.00 лв
700.00 лв 650.00 лв
Направете бърза поръчка:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

 Описание: 

Gear S3 притежава външен вид и усещане на наистина първокласен часовник; завърти пръстена и получаваш смарт часовник, чиито усъвършенствани функции обогатяват живота ти – от вградения GPS и високоговорител до директен достъп до всички необходими приложения. С него можеш да прекарваш цели дни, без да ти е необходим телефон или повторно зареждане. С Gear S3 Classic усещаш, че си свободен. 

Bluetooth модела изисква Wi-Fi връзка и приложение за гласово разпознаване, за да осъществява повиквания без телефон. 

Автентичност в дизайна и функциите 

Gear S3 Classic изглежда и се усеща като високо-качествен часовник. Но и много повече. С минималистичен, изискан вид, Classic е избор, с който гледаш в бъдещето: Множеството полезни функции са вградени в дизайна и въртящия се пръстен правят часовника лесен за използване. 


Дръжте циферблата на часовника си винаги включен 

Always On  Display (Винаги на показ) придава на 1,3-инчовия Super AMOLED дисплей на Gear S3 Classic вида на истински часовник. За да промениш външния вид на вашия Gear S3, просто смени циферблата на часовника. С 15 предварително заредени дизайна и още много други, предлагани в магазина Gear App Store, наистина имаш голям избор. Всеки циферблат се предлага със съответна версия на Always On  Display (Винаги на показ). 

Завъртете пръстена 

Приемай или отхвърляй входящи телефонни повиквания, изключвай аларми, управлявай силата на звука и нивата на яркост на дисплея. Разглеждай приложения и имейли. Необходимо е просто да завъртиш пръстена. 


Свобода с вградения GPS 

Остави телефона. Посредством вградения GPS в Gear S3 Classic, ти знаеш точно къде си. Намери посоката или проследи активностите си. Фокусирай се върху играта без да мислиш за телефона си. 

Активно свързване 

От бягането до катеренето по планините – Gear S3 събира данни за твоята активност и ти помага да не се отклоняваш от правилния път. Освен това те предупреждава за промени в атмосферното налягане, за да следиш промените във времето. 


Издръжлив на вода и прах 

Носи Gear S3 при всякакви атмосферни условия, на всякакви места. Той е сертифициран с IP68, така че може да издържа на прах и мръсотия, както и да бъде до 1,5 метра дълбочина или до 30 минути под вода. 

Не е подходящ за плуване или гмуркане. 

Продукт известен още и като Gear S 3 Classic R 770, GearS3ClassicR770, Gear S3 Classic R 770 

Подобни продукти
Samsung Galaxy Gear Fit SM-R350 Samsung Galaxy Gear Fit SM-R350
240.00лв. 190.00лв.
Samsung Galaxy Gear S SM-R750 Samsung Galaxy Gear S SM-R750
570.00лв. 532.00лв.
Samsung Gear S3 Frontier R760 Samsung Gear S3 Frontier R760
700.00лв. 650.00лв.
Уеб дизайн
Elegance.bg