0894 304 006 / office@novtelefon.com

Huawei Mate 10 Dual 64GB

Huawei Mate 10 Dual 64GB

1350.00 лв
1350.00 лв
1380.00 лв 1350.00 лв
Направете бърза поръчка:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

 Производител: Huawei 
Модел: Mate 10 Dual 64GB 


Описание: 

Дизайн 

Проектиран, за да донесе живота ви: Наслаждавайте се на преживяването на гледане с технологията HDR 10. Дисплей HUAWEI FullView е зашеметяващ нов 5.9-инчов екран с 16: 9 съотношение, технология HDR10 с невероятна яркост и HDR10 за интензивно ярки и ярки цветове. Подчертавни камери с двойна леща, олицетворяващи перфектната симетрия на дизайна на смартфона. Ергономичното извито стъкло приляга плътно в дланта и се чувства толкова добре, колкото изглежда. 

HUAWEI Mate 10 разполага със здрава стъклена обшивка както отпред, така и отзад, за уникален елегантен дизайн. Нова техника се използва за загряване на закалено задно стъкло до 700 ° C преди оформянето, за да се постигне най-стил. 

Процесор 

Първият в света процесор Kirin AI ви предлага по-бързо, по-силно и безпроблемно смартфони. Процесорът Kirin 970 повишава скоростта, отзивчивостта и ефективността чрез своята платформа за изчисляване на компютърната инфраструктура (AI) с отделен NPU (звено за обработка на невронни мрежи). С модерната 10-нанометрова технология, 8-ядрен процесорен процесор и 12-ядрен GPU, HUAWEI Mate 10 осигурява превъзходно представяне при скорост на светкавицата, използвайки много по-малко енергия. NPU е технологичен скок напред, предоставящ възможности за изчисляване на ИИ, които повишават ефективността с 50 пъти и производителността с 25x. Тъй като NPU в HUAWEI Mate 10 работи независимо от стандартната обработка на облак, вашата поверителност е гарантирана. Kirin 970 е проектиран да разбере как използвате HUAWEI Mate 10, като предсказвате най-ефективните режими и оптимизирате ефективността, за да го поддържате в добро състояние. 

Дълготрайна батерия 

Със своята водеща в индустрията 4000 mAh батерия, съчетана с управление на интелигентни батерии, които се научават от поведението на потребителите да разчитат интелигентно ресурси, минимизирането на енергийните отпадъци и максималният живот на батерията. Използване на цял ден за тежки потребители с интелигентно управление на батерията. 

Интелигентна фотография 

Характеристиките на AI на HUAWEI и новата двойна камера New Leica осигуряват изключително качество на изображението с минимални усилия. 

Нова ЛЕйка двойна камера с f / 1,6 усещане 

С новия обектив Leica Dual с плъзгача f / 1.6 можете лесно да направите красиви снимки с дълбока дълбочина на полета, кристално ясни слабо осветени снимки и безразборни снимки на обекти в движение. 20-метровият монохромен датчик и 12-милиметровият RGB сензор с оптична стабилизация на изображението улавя повече светлина, която да се изпълнява по експертен стандарт. 

С интелигентни фотографски алгоритми, HUAWEI Mate 10 идентифицира в реално време различни видове сцени и обекти, като автоматично настройва цветовете, контраста, яркостта, експонацията и още повече, за да произвежда живи, остри, перфектно изрязани фотографии. Осъществено от AI, за да "научи" от нашата база данни с портретни изображения, HUAWEI Mate 10 може безпроблемно да предизвика професионален ефект на bokeh, като прехвърли фокусната точка върху обекта на снимката, за идеални портрети и самоизображения. 

Интелигентен потребителски интерфейс 

Интуитивен и прост, новата EMUI 8.0 отнема използваемостта до нови нива. Снабден с иновативни и лесни за използване функции, UI в HUAWEI Mate 10 е бърз, отзивчив и интуитивен. Вграденият NPU отваря вратата към нова ера на интелигентни приложения, като създава екосистема за разработчици, фокусираща се върху AI. Уверете се, че вашето мобилно забавление е наистина вълнуващо приключение на голям екран! 

Насладете се на повече игри в Google Play. HUAWEI Mate 10 е създадена за наблюдение с много колони като подложка, което прави мобилната работа безпроблемна. 

Продукт известен още и като Mate 10 Dual 64 GB, Mate10Dual64GB

Подобни продукти
Huawei Nova Smart Huawei Nova Smart
330.00лв. 290.00лв.
Huawei Ascend P7 mini Huawei Ascend P7 mini
410.00лв. 325.00лв.
Huawei P10 Plus 128GB Huawei P10 Plus 128GB
1180.00лв. 1115.00лв.
Уеб дизайн
Elegance.bg